Jubileum

5-års jubileum.
28.september ble klubbens fem års virke behørig feiret på Brandbu Hotell. Det var ønskelig å mimre litt om hvor det hele begynte og derfor ble hotellet stedet for begivenheten. Alle som hadde vært medlemmer i alle fem årene fikk en utmerkelse fra klubben, blant annet en t-skjorte som ble laget spesielt til jubileet. Det ble holdt lukket arrangement først på kvelden slik at jubilantene kunne feire seg selv med god mat og drikke. Det ble åpnet for øvrig for publikum senere på kvelden og Fernando sørget for god dansemusikk. Det ble en minnerik feiring med gledelig besøk fra både Grenland, Lillehammer, Valdres, Toten og Drammensdistriktet.

 

10-års jubileum.
31aug – 2sept 07, Skeikampen.
Bussen reiste fra Hønefoss på fredag kl 15.00 og etter noen røyke/tisse stopp, var vi fremme på Skeikampen kl 18.30. Der ble vi møtt av de som hadde reist opp tidligere på dagen. Vi var til sammen ca 55-60 personer. Det var felles middag med påfølgende dans med Danseduo`n. Som vanlig bra musikk og danseegulvet fult av swingende mennesker.
Lørdag var det tidlig frokost og oppmøte ute kl 10.10. Alle hadde fått utdelt t-trøyer med forskjellige farger som var inndeling på lagene. De fleste var med på en aktivitetsløype som besto av spørsmål, ølstafett, hesteskokasting, konebæring og komponering av en ny dansetur. Alle bestod med glans!! Det ble utdelt premier til 1.(rosa),2(mørk blå) og 3.(burgunder).
Det var felles buffé hvor leder sa noen velvalgte ord og hedret de som har vært med i swingklubben fra starten av. Dette var Knut Aspevoll, Ann Kristin Myrdal, Svein Kåre Røsåsen og Linda Brua. Kjell Egge takket styret og aktivitetskomiteen for all innsatsen i forbindelse med jubileet og Billy holdt tale på vegne av Grenland Swingklubb. Han hadde med en gave som bestod av 18 billetter til dansegalla på cupen deres.

 

Påfølgende dag var det dans til Furulunds orkester. Her ble det også den vinnende dansetur fremvist for alle, med stor innlevelse og engasjement. Sputnik med korister hadde eget show (Kjell, Knut, Øyvind, Gunn, Tor og Gerd) og fremførte 3låter, også med innlevelse og sjarm.

Det ble danset ut i de sene nattetimer til fremragende musikk.

Turen ble avsluttet etter frokost på søndag med avreise fra Skeikampen klokka 12.00. Ryktet sier at alle har hatt en kjempefin helg med mye fin musikk og hyggelige mennesker.

 

15- års jubileum

Klubbens 15 års jubileum ble feiret på Storefjell Resort Hotell 28-30 september 2012.

Det var en forventningsfull gjeng som reiste oppover på fredag ettermiddag til en helg med mye dans og moro.

Samme helg var det også Danseweekend på hotellet.

Fredag spilte Vagabond og på lørdag spilte Ole Ivars. Det var opp til hver enkelt om de ønsket å være med på dette. De aller fleste var med på Vagabond på fredag.

Lørdag morgen var det natursti med oppmøte kl.10.15 år.

Her møtte klubbens medlemmer opp utenfor med gode sko, uteklær og kledd i fargerike t-skjorter. Det var lagt opp til en natursti med aktiviteter av forskjellige slag. Fra sprekke ballonger til å lede en annen gjennom en hinderløype i blinde. Lunsjen ble servert ute i en lavo. Her ble det også utdeling av diverse utmerkelser J

På kvelden var det duket for god mat og godt drikke. Det var en lystig gjeng som samlet seg rundt bordet denne kvelden. Kjell Egge holdt en tale i anledning jubileet.

I det store og hele ble dette en flott og minnerik jubileumstur.